Regent's Park Utomhusbio

London, Nöjen, Sevärdheter London / Permalink / 0

Igår kväll var vi alltsåpå bio i Regents park och det var en riktigt skön upplevelse faktiskt. När man satt där och kollade på filmen så kunde det till exempel komma flera fåglar och flyga förbi skärmen :) Det var i och för sig rätt passande eftersom vi såg Top Gun. Sen fick vi en jätte fin solnedgång också <3 Missade såklart att ta bild på den för jag var så inne i filmen men nästa gång! Det blev en perfekt avslutning på helgen och jag får återigen tacka min kollega & vän Joanna som fixade detta.

Idag jobbade jag över en stund eftersom jag var sjuk i fredags och hade fått en hel del mejl osv. Var sååå trött och hungrig efter jobbet men hade bestämt mig för att springa hem istället för att ta tunnelbanan och så fick det bli. Sprang en omväg med så det blev ca 7.5 km. Jobbigt på tom mage men nödvändigt!

Nu kollar vi hyrbilar inför helgen för vi ska ut på en mini weekend över helgen. Ska bli så mysigt!! Det är bank holiday i England nästa vecka så måndagen är vi lediga. Nervös redan nu att vi ska köra bil här men Per är laddad så det känns tryggt
Ändå :)

Till top