Planering inför Paris nästa vecka

/ Paris, Resor, Sightseeing, Weekend / Permalink / 0
Nästa vecka åker jag och P till Paris och är borta torsdag morgon till sent på lördag kväll. Ska bli så himla roligt !! Dessutom skönt med kortvecka på jobbet :)))
 
Jag har suttit i 1,5 timme nu och läst om turistattraktioner att gå till, restauranger att testa, områden att besöka osv. P har aldrig varit i Paris så jag har fått för mig att jag ska guida honom genom staden, haha. Väldigt oklart med tanke på att jag varit där typ två gånger och då endast väldigt korta besök. Känner mig helt slut nu alltså... Det finns ju så sjukt mycket ! Ska ta en paus nu och kika en serie, och så fortsätter jag imorgon. Nu har jag en lista med ställen i alla fall så imorgon är det mer att försöka boka några av dessa ställena, och kika lite vart de olika områdena ligger. Resten tar vi när vi väl är på plats tror jag - det är lite vår stil att inte köra alltför uppstyrt :)

Från helgens besök på London fashion weekend

Mode / ELLE, Fashion, London Fashion Weekend, Mode, Nagellack, Solglasögon / Permalink / 0
Hej skottdagen :))) Jag undrar om det är många tjejer som friar idag eller om det mest blivit en grej som media pratar om... Hade varit kul att se någon statistik på det där faktiskt, om ni vet något ställe man kan kika på så säg gärna till !
 
Idag har jag haft en riktigt effektiv dag... Lärde mig nytt på jobbet, tränade ett hårt benpass på lunchen och nu ikväll så har jag lagat middag, betalt räkningar osv. Ska försöka boka lite restauranger till vår Paris-resa nästa vecka också... Kan tycka att det är skönt att ha en middag och en lunch inbokad i förväg i alla fall och sen kan man gå på känsla resten av tiden :)
 
Senare ikväll blir det ELLE tidning och en kopp kaffe. Snyggt omslag tycker jag vilket gör att man bara vill öppna och börja läsa, haha ! Ovan bild visar förresten de produkter som jag fick med mig från helgens besök på London fashion weekend. Nagellacken kostade 2 pund styck !! Tidningen var gratis och solglasögonen (i asken) var nedsatt lite för att det var fashion weekend så det var bra, ett fynd :)
 
Hoppas att ni har en bra kväll. Ni får gärna skriva och berätta vad ni har för er en måndag som denna...
 
Kram

Recept på vegatarisk sallad med getost

Mat & Dryck / Getost, Sallad, Vegetariskt, mat, middag / Permalink / 1
 
Här kommer receptet på salladen jag gjorde igår med getost och sparris :))) Den var såååå god och väldigt mattig för att vara en sallad, kanske därför den var så god... haha !
 
Jag och P följer sällan recept så detta är något vi kombinerat ihop på egen hand men jag är säker på att det finns 100 liknande recept så inget originellt vi kommit på direkt :))) Nedan recept är för 2 personer, men vi gjorde det dubbla igår och det räckte gott och väl till fyra personer...
 
250 g getost (125 g per portion - men man kan absolut ta mindre, denna portion blev man rejält mätt på)
1 påse sparris 
2-3 st rödbetor
3 st avokado
1 kruksallad
1 påse pinjenötter (strö över salladen)
Olivolja (strö över salladen)
 
Gör så här:
 
Vi stekte sparrisen i smör och ganska mycket salt, och sen blandade vi ihop det med resterande delen av salladen... Rödbetorna och avokadon skärde vi bara och la ut på tallrikarna som ni ser på bilden. Som topping körde vi pinjenötter och lite olivolja ! 
 
Till top