Best of 2015

Allmänt, Best of 2015, London / Att resa, Best of 2015, Bröllop, Flytt utomlands, London, Resor / Permalink / 2
Sista dagen på året! Känns otroligt spännade med ännu ett nytt år. För mig har 2015 varit det bästa året hittills i mitt liv. Det är en stor sak att skriva men jag menar det fullt ut. År 2015 var året jag blev moster (för första gången), gifte mig och flyttade till London med min (numera!!) man. Utöver det har jag rest och umgåtts en massa med min fina familj och mina fantastiska vänner och kollegor. 
 
Vill tacka er alla för att ni följt mig här på bloggen sen flytten till London. Varje kommentar har betytt massor och jag ser fram emot ett nytt år med bland annat bloggande och lite nya idéer :) Nedan är en tillbakablick på året som varit och ett urval av mina ca 2 000 bilder som tagits under 2015. 
 
Januari
Jag hade lite halvpanik i början av förra året för jag och P bestämde oss i slutet av december 2014 att vi skulle gifta oss någon gång under juli - augusti 2015. När vi gick in i 2015 hade vi dock inte bokat någon lokal, bestämt datum eller skicka ut inbjudningskort. Första månaden på året blev således lite av en planeringsmånad. Vi kikade på olika lokaler och bestämde datum. Inbjudningskorten gick ut i slutet av januari. Och nedan är del av utsikten från bröllopslokalen.
 
 
Februari
Thailand!! Min mamma fick en resa till Thailand i 60 års present så hela familjen åkte i slutet av januari. Vi var borta två veckor och det var helt fantastiskt. Jag blev såklart matförgiftad men det var det enda negativa med hela resan. Vi bodde på Koh lanta under båda veckorna men besökte Phi Phi öarna och lite andra ställen under tiden vi var där. Fantastiskt!! Bilder från insta för jag minns hur det var att försöka få in internet - värdelöset, haha!!
 
 
Mars
Massor med restaurangbesök och kaffepauser på stan. Har verkligen många bilder i min telefon från olika ställen där jag varit och käkat med familj och vänner. Ser nästan lite roligt ut! 
 
 
 
April
Efter några veckor hemma i Sverige så åkte jag till Hamburg för att fira påsk med en kompis till mig. Hamburg visade sig vara en riktigt trevlig stad och vi hade några underbara dagar tillsammans där, jag och min kära kompis. 
 
 
 
Maj
Denna månad är alltid en väldigt tuff månad på jobbet då vi har en återkommande deadline under juni varje år. Trots detta deltog jag i Springtime (10 km löpning) samt Colorrun (5 km löpning). 
 
 
Under maj månad var även min möhippa!! En dag som jag alltid kommer att minnas :) PS! Jag var livrädd i början när vi körde en höjdbana - men det var riktigt kul!!
 
 
Juni
För mig är juni vanligtvis den bästa månaden på året. Värmen börjar komma ordentligt och jag tog mitt första dop. Det är sommarfest med jobbet, midsommarfirande och semestern är nära. Det var även under juni månad som det blev klart för mig och P att vi skulle flytta till London till hösten och det firade vi såklart ordentligt!! 
 
 
 
Juli 
Ellie föddes!! Något av det absolut BÄSTA som hänt och jag är en otroligt stolt moster till våran lilla skatt. Denna underbara ängel som kommit till oss. 
 
 
Det var även under juli månad som jag tog mig igenom min första Triathlon Olympik och jag är så stolt över att jag tog mig igenom hela banan under 3 timmar. 
 
 
Under juli jobbade vi dessutom med bröllopet mycket och nedan är en bild från när vi kombinerade ihop vår egen bröllopstårta. Bröllop i all ära men shit vad det var mycket på slutet där alltså...
 
 
Augusti
Bröllis :) Jag och P gifte oss den 8 augusti och det var magiskt. En dag vi aldrig kommer att glömma och jag skulle egentligen kunna skriva ett helt inlägg om våran dag och bröllopsfesten men jag får hålla mig till några bilder här :)
 
 
Under augusti var jag även i Marbella på en kortare bröllopsresa...
 
 
... följt av några dagar i Tarragona med mina fina kollegor...
 
 
... vilket avslutades med kick off utanför Barcelona med jobbet. Så härlig månad verkligen!!
 
 
September
Jag och P flyttade till London och jag började blogga utöver mitt "vanliga" jobb:) En otroligt utmanande och lärorik månad! Bara att hitta någonstans att bo i London var ju ett kapital för sig som jag faktiskt bloggat om tidigare för den som vill läsa.
 
 
Oktober
Vi flyttade in i vårt hem här i London och kom iordning ordentligt. 
 
 
November
Under november hade vi en massa besök från Sverige och det var en riktigt mysig månad. Dessutom var vi hemma i Sverige en helg för att vara med på Ellies dop. Jag och P var även på en bal här i London. Samtidigt var det en tuff månad för mig då jag jobbade väldigt mycket och reste inom jobbet. 
 
 
December
Skridskoåkning vid Somerset House och en massa julmys och julfirande. Vi var hemma i Sverige under ca 1,5 vecka och det var fantastiskt. Nu avslutar vi året i York :)
 
 
 
Till top