Coffee to go :)

Allmänt / Julen, Julkänsla, Kaffe, Mugg / Permalink / 0
I morse när jag och P gick till jobbet så stannade vi på ett ställe och köpte varsin kaffe. Var bara tvungen att visa er muggen här för den är så mysig tycker jag. Hade nästan velat köpa hem liknande och använda till vardags nu inför julen. Får så mycket julkänsla när jag ser denna mugg!!
 
Jag och P har lite planer inför kvällen nu och jag tänkte visa på bloggen senare ikväll eller imorgon vad vi gjorde :) Jobb är fortsatt mycket men ikväll är det firande med P som gäller till 100%!
 
Kram

Sju år tillsammans

Allmänt / Förhållande, Kärlek, London, Sju år tillsammans / Permalink / 1
Hej finisar! Idag är det en speciell dag för mig och P då det är exakt 7 år sedan vi blev tillsammans. Det känns på ett sätt som att P alltid funnits i mitt liv och på så sätt är det ”bara” sju år sedan vi blev tillsammans men samtidigt har dessa åren gått så otroligt snabbt...
 
När vi träffades för 7 år sedan bodde P i Skövde och jobbade där medan jag pluggade i Linköping. Sedan dess har vi båda bott i Linköping och Stockholm (inte alltid under samma period dock) för att sedan hamna här i London tillsammans. Jag är så otroligt tacksam och glad att vi har varandra och att vi ser på livet på lika sätt när det kommer till de större sakerna. Det finns så mycket fina minnen och en massa kärlek där som hållit ihop oss - och fört oss samman mer och mer - under dessa 7 år och detta är ju bara början :)

Adventsmys

Allmänt / Advent, Adventsljusstake, Adventsmys, Första advent, Ljusstake, London / Permalink / 0
Hej finisar!

Hoppas att ni alla har en mysig första advent... Jag har precis satt upp våra adventsljusstakar här hemma och vi ska strax ha lite glöggmys. Det är jag och P plus en kompis till P som är på besök över helgen :)

Jag kom till London ca kl 17 idag så det blev inte riktigt någon helg denna veckan. Är helt slut efter allt jobb i helgen för det har varit både intensivt och krävande materiellt...

Jag ska stänga ner datorn nu faktiskt och njuta av kvällen för imorgon är det tillbaka till kontoret igen.

 

Ha en fin kväll
Kram

Till top