Hiking

Allmänt, Resor / Agadir #marocko #hiking #semester #sol #värme / Permalink / 0
God morgon!

Idag är det bank holiday i England och vi njuter av den på bästa sättet med en dag i värmen här i Agadir :) Idag blir nog lite lugnare för igår körde vi Hiking i typ fyra timmar. Bilderna ovan gör utsikten inte ens rättvis för det var så otroligt vackert. Först när vi gjorde detta som vi insåg att vi faktiskt är i Afrika! 

Under eftermiddagen blev vi bjudna på vinprovning och fick testa grey wine för första gången. Påminner om rose vin lite men mer mjukt och väldigt somrigt. Visste inte ens att det fanns grey wine men det är tydligen speciellt för att vara här nere. Måste Googla sen och se om det finns i London.

Kvällen igår var rätt lugn, vi käkade middag i hamnen och så tog vi en kaffe & te på ett café där det bara va typ vi och MASSA locals. Mysigt!! 

Nu ska jag njuta av mina pannkakor som jag precis fått in här till frukost :)

Hörs sen
Kram


Agadir, Marocko

London / Agadir #semester / Permalink / 2

Detta stället är magiskt !! Vi har haft en så skön dag med långpromenad på stranden, hamam behandling och middag + drinks. Nu är vi på väg ut faktiskt :))) Vi är dock deppiga över Champions league då helt fel lag vann enligt oss :/ 

London - Marocko

London / resa #marocko #agadir #sofitel #hotell #paradis / Permalink / 1

Hej!

Håller precis på att avsluta min första frukost/brunch här i Agadir, Marocko, och detta stället känns verkligen som ett litet paradis. Hotellet vi bor på, Sofitel, är helt fantastiskt! Vi kom hit först inatt så har inte hunnit se allt såklart men än så länge har det varit bra service, god mat och bra location. 

Resan hit var ju en historia för sig... Vi mellanlandade i Casablanca och sen är det ungefär en timmes flyg till Agadir. Det var någon typ av strejk i flygtrafiken (i Frankrike tror jag?) så vi lyfte nästan en timme senare än planerat från London. Som tur var väntade planet i Cadablanca så vi kom med det, annars hade vi varit tvungna att vänta till nästa dag. Vi får nog vara glada att det bara var en timme sent dessutom för vet andra som fått sitta i timmar! 

Nu ska vi kolla in hotellområdet för det är så stort !! Och sen blir det någon behandling i spat :))

Hörs sen
Kram
Till top