Måndagsdrömmen

London, Resor / Permalink / 0

Sitter just nu på ett tåg ut från London då jag ska jobba på annan ort (fortfarande i England) några dagar med en klient. Ska givetvis bli spännande! Trots det kan jag inte annat än att drömma mig bort till USA igen! Det var SÅ underbart med semester och att åka såhär senare framemot hösten passade oss perfekt :)

Under våra 10 heldagar i Kalifornien så hann vi med:

- Hermosa beach
- Newport
- Balboa Island
- Palm Springs
- Downtown LA/Beverly Hills
- Santa Monica
- Malibu
- Hiking (bakom Hollywood skylten)
- Camarillo (outlet)

Har säkert missat något nu... Men vi gillade alla ställen vi besökte och hade inte velat ändra något med resan eller platserna vi spenderade tiden på <3

Poster sale !

Allmänt, Inredning, Mitt hem / Inredning, Inredningsdetalj, Posters / Permalink / 0

 

Tänkte passa på att tipsa om att Per har erbjudande på sina posters fram till kl 12.00 imorgon (den 3 oktober) så det finns fortfarande chans att klicka hem något nytt där med 25% rabatt. Kanske ovan poster på Eiffeltornet? :)

Hans posters säljs på Nordic Design Collective och jag har lagt in en direktlänk nedan.
 
Ha en fin kväll!
 
Sandra

I'm back !!

London, Resor / Permalink / 0

Två underbart glassiga veckor i värmen är nu över och vi är på väg tillbaka mot London. USA var verkligen fantastiskt och att avsluta med en helg i Sthlm var som pricken över i:et :) Har två timmars flygning kvar nu och sen tillbaka till verkligheten. Ska blogga lite mer framöver här nu om USA resan osv och ge tips på matställen då jag vet att det är några fler som ska till Kalifornien snart :)

Till top