Mexican night !

London, Mat & Dryck, Restaurangtips / Permalink / 0

Har precis kommit hem efter en supertrevlig kväll med en av mina brittiska kollegor, Joanna. Vi hade mycket att ta igen för hon bytte nyligen till ett annat team så vi träffas inte varje dag längre :/ men vi jobbar fortfarande på samma företag så det känns skönt! Vi möttes i alla fall upp efter jobbet och käkade middag och drack lite drinkar. Det blev mexikanskt och det var såååå gott! Bilden nedan är från förra året när vi åt där också, restaurangen heter Wahaca, för jag tog inga bilder ikväll utan var så upptagen med att prata, haha

Älskar mexikanskt men har inte käkat det på ett tag och vi testade en massa nytt så det var kul!

Nu måste jag packa och fixa inför helgen då vi ska hem till Sverige på BRÖLLOP !! Yaaaay <3

Korg i guldfärg

Inredning, London / Permalink / 0

Har precis kommit hem efter att ha tillbringat halva kvällen på en salong där jag fått manikyr och pedikyr samt massage. Ville unna mig det nu inför helgen då jag ska på bröllop och det känns otroligt skönt såhär efteråt :)

Mina fötter känns som nya typ! Däremot har min nagel på ena stortån börjat falla av? Beror troligtvis på att jag har tränat och gått en hel del sista tiden... Hoppas jag inte får ont av det!

Ska nu ta mig en tidning här från min gyllene guldkorg och slappa en halvtimme innan det är dags att fixa lite praktiska saker. Det blir nog en chokladbit eller två till det och kaffe :)

Det vita ni ser på den sista bilden är den nedre stången av vår klädställning! Så otroligt praktisk, kan visa den imorgon.

Kram

Löptur

London, Träning / Permalink / 0

Har gått en dryg timme sen jag kom hem igen efter en löprunda och jag känner redan att jag börjar få träningsvärk. Körde ben på gymet igår så tror jag kommer ha lite svårt att gå imorgon :) Men det var riktigt härligt att komma ut såhär på kvällen och jag sprang från Hyde Park till Big Ben och tillbaka vilket är en riktigt fin sträcka.

Nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag på frukost med en bekant innan jobbet så det blir en tidig imorgon.

Sov gott!

Till top