LA

London / Permalink / 0

Vacay mode! Jag och Per är i LA på semester och har precis tillbringat vår första dag i staden. Vi landade igår vid lunch och jag tycker ändå det går helt ok med jetlag... visst är vi lite trötta på kvällarna men vi sov bra inatt så förhoppningsvis fortsätter det likadant nu resten av resan!

Det har varit ett helt fantastiskt dygn i LA och vi trivs riktigt bra. Lägenheten är bra och ligger i Santa Monica :)) Idag strosade vi bl.a runt på Abbot Kinney Blvd och det var riktigt mysigt. Blev både en lemonad på Lemonade och en middag på Gjelina. Båda var toppen ställen <3

Nu = sömn !

Måndagstankar

Allmänt, London / Permalink / 0

Varför kan inte helgen vara en dag längre? Det hade varit perfekt att jobba tisdag - fredag och ha lördag - måndag ledigt :)))

Sov otroligt dåligt inatt av någon anledning så idag behövs mycket koffein för att hålla mig på banan tror jag. Startar iaf dagen på bästa sättet med gröt & bär, plus ingefära shot! Hoppas att det piggar upp mig lite...

Denna veckan kommer jag bestämma om jag ska fortsätta blogga eller inte då jag snart haft den i ett år och det var lite mitt mål för att sen ta beslut vad jag vill efter det. Får helt enkelt ta mig en funderare i veckan :) Har inte tagit mig tiden till bloggandet de sista månaderna könner jag och det tar mer tid än man tror. Om jag ska ha en blogg vill jag känna att det ska innehålla saker som andra vill läsa om så att den skapar ett värde - därav tankar om jag ska ha kvar den och vad den isf ska inrikta sig på. Fortsättning följer med andra ord...

Inspo

Inredning, London, Mitt hem / Permalink / 0

Har precis sjunkit ned i soffan med en kopp kaffe & en tidning efter att ha ätit en otroligt god laxpasta här hemma till middag :) Njuter av varje minut ledigt denna helgen känner jag och ska snart ta fram några scones vi köpte efter träningen nu ikväll, haha.

Har haft några vänner från Sverige här över helgen och det har varit riktigt kul. Massa tjejsnack, middagar, shopping, musikal mm. De lämnade vid kl 15 idag för att åka hem igen :/ Efter det tränade jag och P men det blev rätt lugnt idag... Var så himla trött!

P har även signerat och numrerat sin första poster :))) Han ska börja med det nu när han säljer posters via Nordic Design Collective vilket känns grymt kul.

Nu blir det fokus på tidningen här innan det är dags för en film.

Hoppas ni har en bra kväll
Kram

Till top