Kvällsfika efter pubhäng

Allmänt / Permalink / 0
Hej sötisar!

Jag kom nyligen hem från torsdagspuben och håller precis på att göra iordning lite mellis... Det har tagit mig nästan 20 min att göra iordning en kaffe och lite äpple för jag är på världens tramshumör och har skrattat typ hälften av tiden. Jag har jätte kul men P känns mindre road för ungefär 80% av det roliga händer i mitt huvud just nu... Helt klart ett tecken på att man är övertrött :)

Det blev en väldigt lugn pubkväll idag vilket passade mig perfekt för jag behöver fixa lite här hemma inför helgens besök. Ska både städa och fixa det sista med tvätten.
 
Längtar tills imorgon!!
 
Kram
 
 
 
 
 

Snygga balklänningar

, Allmänt, London, Shopping / Balklänningar, Festklänningar, Nelly, Nelly.com, Shopping / Permalink / 1
 
 
 
Jag ska på en höstbal om mindre än 1 månad och insåg precis att jag inte alls hunnit fundera över vad jag ska ha på mig. Har kollat på lite olika sidor på nätet nu ikväll men känner mig helt klart osäker på vad jag ska ha för typ av klänning. Ovan tre klänningar från Nelly är de bästa jag hittat hittills och de är ju jätte fina men jag vet inte om de passar för en höstbal. Ni kan klicka på respektive bild för att komma till Nellys hemsida där det finns fler bilder.
 
Vilken röstar ni på? :) 
 
Lägg gärna en rad till mig om ni vet någon annan bra hemsida eller butik som har snygga klänningar som passar för en bal och som inte kostar hur mycket som helst så ska jag kika vidare där med. 
 
Nu ska jag inte klaga för mycket, jag bor ju i London så utbudet finns ju nära - jag måste bara bestämma lite vad jag är ute efter tror jag.
 

Förberedelser inför helgens finbesök

Allmänt, London, Shopping / London / Permalink / 0
Hej finisar!

Nu är det mindre än  T V Å  dagar kvar tills jag får träffa min systerdotter igen :) Min syster, hennes man och deras lilla dotter kommer nämligen till London på fredag eftermiddag. Det ska bli så himla mysigt att få en weekend ihop nu för det känns som att jag inte träffat dem på typ ett halvår även om det bara gått 7 veckor sedan sist. Vi har mycket att ta igen och jag kommer vilja krama sönder lillan. Hihi!

Idag har jag shoppat lite inför helgens besök. Dock inget roligt utan mer ”nödvändiga saker”. Det roliga är att jag shoppade allt INNAN jobbet för det är så mycket mer folk i butikerna nu på kvällen. Vissa butiker öppnar ju redan kl 8.00 och eftersom jag vanligtvis börjar kl 9 så passade jag alltså på att göra lite ärenden på vägen till jobbet idag. I påsarna på bilden ovan är det två täcken och kuddar vilka jag köpte på morgonen. När jag hade betalt insåg jag dock att det kanske inte var en så bra ide ändå att handla just täcken och kuddar innan jobbet för det var sjukt mycket att bära. Dessutom regnade det och jag kunde inte fälla upp paraplyt för jag hade så mycket i händerna så jag kan väl erkänna att jag var rätt less på mig själv när jag väl kom till jobbet, helt slut i armarna och blöt. Men nu känns det ju rätt skönt – även om jag ska fundera ut ett sätt att få hem allt också :)

Jag är så osugen på att träna just nu men ska försöka dra mig iväg till gymmet för det blev aldrig något besök där igår :/


Hörs sen
Kram

Till top