Nytt smink från Urban Decay

Allmänt, London, Shopping, Skönhet / Kollektion, London, Shopping, Smink, Urban Decay, Ögonskugga / Permalink / 0

Det hände en liten olycka i helgen med min sminkväska... Jag råkade såklart tappa den rakt i golvet när jag skulle flytta på den för jag höll på med min mobil samtidigt. Några saker gick tyvärr sönder och bland dem var mina två bästa ögonskuggor från Make Up Store. Blev helt matt när jag såg det och sjukt trött på mig själv. De var ganska nya också!

Vanligtvis köper jag alltid exakt samma sminkprodukter som jag haft säkert de senaste typ 10 åren. Den här gången kände jag dock att jag verkligen borde testa något nytt. Mycket för att jag inte ens vet om Make Up Store finns i London eller vart det i så fall ligger...
 
I söndags gick jag därför på stan en sväng och kikade på lite olika varuhus efter just sminkprodukter och särskilt ögonskuggor. Det finns verkligen hur mycket som helst vad gäller skönhetsprodukter och jag blev helt matt av utbudet och att alla ville sälja på mig just deras märken.
 
På några ställen blev jag provsminkad av dem som jobbade där vilket kändes väldigt lyxigt och då gav de även tips om vilka färger de tyckte att jag passar bäst i. Man kunde även provsminka sig själv på vissa ställen om man vilel med butikens egna produkter. Jag gjorde aldrig det men det var många andra tjejer som gjorde det och det är ju rätt smart egentligen.

Till slut fastnade jag i alla fall för märket Urban Decay. De har en kollektion som heter Naked och där har de bland annat flera olika palettes med väldigt naturliga och fina färger. Har provat två färger hittills av den palette jag köpte och de var väldigt bra!
 
 

Nedräkning till flytten

, Allmänt, London / Att leta boende i London, London / Permalink / 0

Lill-lördag igen!! Veckorna går så himla snabbt. Känns som att allt börjar ordna upp sig nu också lite mer för oss vilket är fantastiskt...

Träffade ju bland annat hyresvärden imorse och vi gick igenom lite inför fredag då vi ska flytta in i lägenheten. Längtar så mycket nu alltså. Nedräkning sista dagarna här :)

Vi såg ju lägenheten i typ 5 min på visningen för nästan tre veckor sedan och allt var inte ens klart då eftersom de fortfarande höll på att renovera så det ska bli jätte kul att se hur den ser ut nu när den är klar. Det kommer vara lite småsaker som de ska fixa under nästa vecka så ett alternativ hade varit att bo kvar i huset tills allt är 100% färdigt men jag och P sa det att vi flyttar in på fredag oavsett så att vi får ett eget hem igen!!

Och inte konstigt att jag frusit i huset de sista dagarna som jag skrev om igår... Hyresvärden visade idag hur man skruvar upp värmen. Den stod på 14 grader (!!) innan vi justerade. Sjukt lågt!! 

Jag körde ju spinning imorse med. Det var skönt men jag missade att ta med vatten så när jag gick av cykeln kändes det som att jag skulle göra en "Bridget Jones" och trilla av cykeln :) Sen tänkte jag mig inte för utan glömde dricka efter passet också och det första jag tog sen i dryckesväg var en "double espresso extra strong". Smart eller hur? Ha ha! Mådde sådär efter den kan jag säga...

Nu ska jag plocka ihop mina saker här lite inför att vi ska lämna huset på fredag morgon för imorgon ska jag mest troligtvis på en middag direkt efter jobbet.

Hörs sen
Kram
 
 
 
 

Mjuka tofflor

London, Shopping / London, Shopping, primark / Permalink / 2
 
Nu har jag precis kommit hem efter min träning och en snabb shoppingtur på Primark. Träningen gick jätte segt precis som jag trodde!!

Efter träningen blev det en snabb sushi på ett ställe som har halva priset på alla deras maträtter en halvtimme innan stängning så det är perfekt. Min sushi kostade typ 20 kr så det blev ju en billig middag :)

På vägen hem gick jag som sagt förbi Primark också och köpte ett par tofflor. Har dem på mig nu och de är verkligen jätte mjuka. Ni ser ju själva insidan på en av bilderna här... Vill knappt ta av mig dem :)
 
Jag köpte lite strumpbyxor på Primark också... Tänkte att jag kan testa om de är bra eller inte. Jag köpte alltid strumpbyxor på Lindex i Sverige men det finns ju inte här så får testa mig fram lite efter något nytt bra ställe.
 
Nu är kl. 22.54 här i London så det börjar nog bli dags att fixa det sista inför imorgon och sen att gå och lägga sig. Vi ska träffa hyresvärden kl 7 på morgonen imorgon och så ska jag på spinning kl 8. 
 
Sov gott! 
 
 
Till top