Max hamburgare

Allmänt, Mat & Dryck / Permalink / 0

Alltså detta var sååå gott! Har inte ätit på Max på flera år men idag blev vi sugna på något onyttigt till middag :) Vi trodde först att vi skulle hinna käka på restaurangen men sen insåg vi att det var alldeles för tajt med tid så då gick vi till bilen istället... Som ni ser missade jag att lämna brickan så den har vi med här nu :/ Typiskt mig!!

Jag körde en originalmål med Frisco bröd, bästa hamburgaren enligt mig!

HEMMA

Allmänt / Permalink / 0

Hej bloggen!

Först av allt vill jag passa på att be om ursäkt för att det har varit helt dött här inne i typ två veckor, men jag bestämde mig för att jag behövde lite ledigt från allt och dessutom har jag varit i Sverige en vecka nu på semester. Innan vi åkte var det fullt upp med jobb, events och att få klart privata saker inför semestern.

Jag och Per har verkligen haft en toppenvecka och det känns därför super tråkigt att vi ska skiljas från alla igen och flyga hem till London ikväll. Men jag vet att jag kommer träffa många av dem snart igen <3

Jag kommer göra flera inlägg under de närmsta dagarna tänkte jag för att visa lite av det vi haft för oss under vår semestervecka i Sverige. Först ut är ovan bilder som är från min hemstad, Mariestad. Så himla fint i hamnen där!! Vi hade några riktigt härliga dagar i Mariestad och vädret var på vår sida så det blev mycket bad & glass :)

Regents park - London

London / Permalink / 0

Måndag kväll redan och det känns helt underbart att det äntligen blivit sommar även i London. Idag var helt klar den varmaste dagen sen vi flyttade hit och efter jobbet så drog vi till Regents park där vi drack smoothies och snackade ikapp om jobb & vår kommande trip till Sverige. Riktigt härligt att vi har möjligheten att få uppleva detta <3

Jag vet att jag skrivit det förut men om ni ska till London så gå hellre till Regents park än Hyde park - så mycket finare !!

Till top