Onsdagkväll

London, Mat & Dryck / Fika, Onsdag, Vardagsliv / Permalink / 0

Hade nästan glömt att vi har kortvecka denna veckan och tänkte först att det är tisdag idag men det är det ju inte. Förstå min förtjusning när jag insåg att det är onsdag - underbart :)

Dessutom dags för middag nu! Idag kör jag en stor macka med tonfisk och avokado. Hummus som topping! Otroligt gott ska det bli... Dock inte lika gott som det ni ser på bilden för det var fantastiskt. Inget jag åt idag utan under förra helgen när vi var i Richmond. Jag har ätit så mycket gott de senaste dagarna så nu känner jag för att hålla en lite nyttigare kost under de kommande veckodagarna.

Ska på en språklektion om en timme så är bara hemma lite snabbt för att förberedda mig... har fått en "läxa" att presentera och grejer :/ Men det ska bli kul ändå! Älskar känslan efter när man lärt sig massa nytt och jag känner att jag utvecklas.

Hörs sen!

Engelska landsbygden

London, Resor, Skönhet / Permalink / 0

Vi har upplevt så många mysiga, fridfulla och nästan overkliga små byar de senaste dagarna så det känns nästan konstigt att vara tillbaka i London igen. Verkligen skönt att komma bort från storstaden några dagar och få andas frisk luft!

Har nog aldrig sett så många söta stugor som under denna resan heller - ett av dem ser ni på bilden ovan. Det enda som saknas där är rök ur skorstenen :)

Höstrensning!

London, Shopping / Garderob, Mode, Rensning, Skor / Permalink / 1


Tisdag kväll redan och jag ska precis stänga ner datorn här på jobbet för att sen gå och träna. Igår var det bank holiday här i England vilket innebär att vi var lediga - så skönt! Jag och Per har varit i Bath och Cotswolds över helgen vilket de flesta av er som följer mig på instagram redan sett. En fantastisk resa och jag ska försöka att få upp lite bilder här på bloggen under veckan också. Idag är det skorensning som gäller, jag började redan imorse för jag fick ett utbrott när jag skulle leta fram ett par av mina skor som jag inte sett på typ 5 månader... haha. Sen såg jag ovan bild på Chiara Ferragnis insta idag och insåg att SÅ mycket skor har vi kanske ändå inte jag och Per - i vart fall inte med hennes garderob :) Hade gärna haft fler skor alltså men vi har noll plats för varken mer kläder eller skor. För varje par jag köper måste jag i princip slänga några jag har i röran hemma...
 
Fortsättning följer ikväll kan man alltså säga, plus att jag skulle behöva gå igenom alla grejer vi har i skåpen på toan också. Känns som det är noll struktur hemma hos oss nu !
 
Men först, gymmet. Sååå osugen efter att ha haft tre dagar ifrån all träning.. kommer bli så tufft att börja igen men det är bara att köra.
 
Hörs sen
Sandra
Till top