Bye bye January

Allmänt / 2016, Fika, Kaffe, croissant / Permalink / 0
Nu gör vi sista timmarna på denna månaden och det firar vi med lite is-kaffe och crossiant här hemma :) Januari har varit en bra månad men ändå, jag föredrar resten av året när vi går mot varmare grader och lite mer ljus !! 
 
Denna croissant är seriöst den bästa jag ätit. Så GOTT!! Köpte den på vår lokala marknad idag och det visade ju sig var ett riktigt bra köp... 
 
Nu blir det någon serie här och så sova :) 

Shopping på PRIMARK

Allmänt / 2016, Inredning, Mode, Shopping, Sportkläder, cashmir, klänning, primark, underkläder / Permalink / 1
Det här visade sig bli en perfekt shoppingdag för mig och jag gillar ju att shoppa så jag har nästan en varm känsla i kroppen efter mitt besök på stan,hihi !! Jag hann faktiskt bara gå till PRIMARK innan det blev dags att dra hem och fixa lunch men jag spenderade över två timmar där inne och jag hittade massa bra - dessutom till sjukt bra priser. De har verkligen det mesta och även om mycket ärligt talat är skräp så finns det en del som är bra också... Man måste bara leta lite :) Underkläder är de till exempel väldigt bra på och likaså strumpbyxor. Jag fick 3 par för 1 pund !! Vissa baskläder är också väldigt bra, billiga och de håller för evigt känns det som. Jag köpte en sporttopp idag så ska testa dem med och se hur de känns, kostade typ 5 pund. 
 
Mest nöjd är jag nog över cashmir tröjan som var en limited edition produkt för dem och dessutom erbjudande på... Helt otroligt skön och det känns som att jag kommer använda sönder den ! Har redan planerat att ha den på jobbet imorgon, eller min prickiga nya klänning som jag också köpte idag :)
 
Doftljus finns det gott om på PRIMARK och jag är ju väldigt svag för ljus alltså så då är det bra att kunna varva med deras doftljus vilka typ aldrig kostar över 5 pund/styck. Alla jag köpte idag kostade till exempel 3 pund/styck. 
 
Jag fick inte med allt jag köpte på bilderna ovan men sammanlagt så betalade jag 101 pund för ALLT. Det är enligt mig ett fynd :) 

Pancake brunch

/ 2016, American pancakes, Brunch, Pancake brunch / Permalink / 0
God förmiddag från ett väldigt regnigt London! Idag är en det så trist väder här att man knappt vill gå ut. Fyy alltså, ni vet när allt nästan känns lite fuktigt för att vädret är kasst... Den känslan har jag idag!
 
Jag och P har dock varit på vår lokala marknad och köpt matpajer till veckan som kommer plus lite färskt bröd. Nu blir det frukost/brunch här hemma och sen ska jag gå ner till Primark och köpa lite basgrejer - typ som strumpbyxor, sockar osv. 
 
Igår hade vi en så mysig, men sen, pancake brunch på My Old Dutch. Supergoda pannkakor !! Och till helt okej priser faktiskt... De har både american pancakes som är söta och sen en massa matiga pannkakor. Jag tog american pancakes med jordgubbar, blåbär och grädde :) P tog en brittisk kombo med pannkakor, stekt bacon och äggröra ! Allt var verkligen jätte gott men jag åt alldeles för mycket så mådde illa halva eftermiddagen efter detta, haha ! Men det är en liten upplevelse att gå dit också för de har inrett lite roligt och så är det väldigt skön stämning, jag tycker nästan det känns som du är i USA snarare än i London men det vet jag inte om alla andra skulle hålla med om :) 
Till top