Tips på bra serie

London / serier #luther #london / Permalink / 0

Gillar ni crime serier som till exempel Bron så måste jag bara tipsa om serien Luther. Den är så sjukt bra!! Oväntade vändningar hela tiden och riktigt bra nivå på varje avsnitt :)) 

Att den utspelar sig här i London är såklart också ett plus! 

Vårt nästa resmål

Resor / Marocko #semester #resor #resmål / Permalink / 2

Idag har vi (äntligen!) bokat en resa för slutet av maj :)) Vi åker till staden Agadir i Marocko och det känns helt underbart. Ska bli så kul att uppleva något helt nytt och det jag läst om Marocko låter helt perfekt för en semester. Jag ska visa mer bilder från hotellet i helgen tänkte jag men här kommer en bild där ni ser poolområdet. Det är ett jättefint hotell med egen strand :)) Längtar massor redan!!


Efterrätt deluxe

London, Restaurangtips / London #restaurangtips #roofgardens / Permalink / 0

Vi är på väg hemåt efter en riktigt lyckad middag på Kensington Roof Gardens. Jag blev såklart proppmätt och det känns som att jag skulle kunna somna på bussen här nu :))) 

Denna efterrätten var perfekt idag för jag var inte sugen på något supersött, och även om det är vit chokladmousse i, med pistasch kross över, så smakade den faktiskt inte så mycket socker! 

Vi har kikat vidare på resor nu under middagen också och om allt går som det ska så bokar vi imorgon :) Berättar mer då!

Sov gott! 
Till top