Höstrensning!

London, Shopping / Garderob, Mode, Rensning, Skor / Permalink / 1


Tisdag kväll redan och jag ska precis stänga ner datorn här på jobbet för att sen gå och träna. Igår var det bank holiday här i England vilket innebär att vi var lediga - så skönt! Jag och Per har varit i Bath och Cotswolds över helgen vilket de flesta av er som följer mig på instagram redan sett. En fantastisk resa och jag ska försöka att få upp lite bilder här på bloggen under veckan också. Idag är det skorensning som gäller, jag började redan imorse för jag fick ett utbrott när jag skulle leta fram ett par av mina skor som jag inte sett på typ 5 månader... haha. Sen såg jag ovan bild på Chiara Ferragnis insta idag och insåg att SÅ mycket skor har vi kanske ändå inte jag och Per - i vart fall inte med hennes garderob :) Hade gärna haft fler skor alltså men vi har noll plats för varken mer kläder eller skor. För varje par jag köper måste jag i princip slänga några jag har i röran hemma...
 
Fortsättning följer ikväll kan man alltså säga, plus att jag skulle behöva gå igenom alla grejer vi har i skåpen på toan också. Känns som det är noll struktur hemma hos oss nu !
 
Men först, gymmet. Sååå osugen efter att ha haft tre dagar ifrån all träning.. kommer bli så tufft att börja igen men det är bara att köra.
 
Hörs sen
Sandra
#1 - - josephine Asplund:

Härligt med lite höst städning=) Ha en fin dag=)

Svar: Tack snälla och detsamma, hoppas du har en fin torsdag!
sandrasvanstroem.blogg.se

Till top