Utflykt till Richmond

London, Mat & Dryck, Mitt hem, Nöjen, Resor, Sevärdheter London / Permalink / 0

Lördag kväll redan och vi har haft en fantastisk dag hittills :) Började med en längre löprunda i Regents park som träning inför halv marathon i oktober - måste verkligen komma i form till det loppet!!

Direkt efter löpningen så bytte vi om och tog tåget ut till Richmond. Tog ca 1 timme från Marylebone och vi fick byta i Waterloo men vi kunde använda vårt Oyster kort (typ buss & tunnelbanekort) hela vägen så det var smidigt.

Har alltså spenderat några timmar i Richmond nu och det var absolut värt ett besök. Vi gick utmed Themsen till ett gårdscafe som heter Petersham Nurseries och det var verkligen super mysigt där. Enklare lunchrätter och massa fika bröd som man kunde njuta av i något av deras växthus. De har även en restaurang men det var man tvungen att boka bord till så det blev caféet för vår del men det är inget vi kände var negativt för oss för lunchpajerna vi åt var riktigt bra och nyttigare :)

Runt om restaurang & caféet var det försäljning av blommor, plantor, träd osv. Jag köpte både gröna växter, två krukor och massa jord (behöver plantera om typ ALLA blommor hemma). Så nu har jag lite att fixa med imorgon också!

Ikväll ska vi fixa med Pers projekt vilket kommer ut nästa vecka :)) Sen hoppas jag vi hinner en film eller två med... Söndag imorgon ju så då kan man va lite seg <3

Till top